Răspuns :
a+60=b⇒a-b=60
(a+b):(a-b)=cat 25 rest 24⇒(a+b)=25(a-b)+24
(a+b)=25(a-b)+24⇒(a+b)=25×60+24⇒(a+b)=1500+24⇒
(a+b)=1524 (1)
(a-b)=60 (2)
se aduna cele ecuatii
⇒2a=1524+60
a=1584:2
a=792
b=792-60=732
b=732
a = 792 si b = 732
(a+b):(a-b)=cat 25 rest 24⇒(a+b)=25(a-b)+24
(a+b)=25(a-b)+24⇒(a+b)=25×60+24⇒(a+b)=1500+24⇒
(a+b)=1524 (1)
(a-b)=60 (2)
se aduna cele ecuatii
⇒2a=1524+60
a=1584:2
a=792
b=792-60=732
b=732
a = 792 si b = 732
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!