radical din 12= 2*radical din 3; radical din 27= 3*radical din 3 ...radical din 300 =10*radical din 3 Atunci suma va deveni : radical din 3+ 2*radical din 3+...+10*radical din 3= radical din 3*(1+2+3+...+10)=55*radical din 3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!