|a+1|-3|=2 trei iese din modul cu plus, apoi îl mutăm după egal cu minus adică |a+1|=2-3,nu mai este nevoie să punem modulul la a+1 adică a+1=-1 îl mutăm și pe 1 cu scădere adică a= 1-1 => a=0....... Sper că nu mă înșel. Dacă am fost de ajutor spune
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!