Răspuns :
(√5-√3)²=(√5)²-2•√5•√3+(√3)²
=5-2√15+9
=14-2√15
=2(7√15)
Sper sa te ajute :))
=5-2√15+9
=14-2√15
=2(7√15)
Sper sa te ajute :))
raspunsul este 2 deoarece radical din5 minus radical din3 este egal cu radical din 2 dar puterea a doua sterge radicalul si ramine 2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!