Răspuns :
(2t)^2 +2t=0
4t^2+2t=0
2t(2t+1)=0
2t=0 => t=0
2t+1=0 => 2t=-1 => t = -1/2
// Ai spus "totul la a doua", asta insemnand (2t)^2
Daca era 2t^2 situatia era alta!
Bafta!
4t^2+2t=0
2t(2t+1)=0
2t=0 => t=0
2t+1=0 => 2t=-1 => t = -1/2
// Ai spus "totul la a doua", asta insemnand (2t)^2
Daca era 2t^2 situatia era alta!
Bafta!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!