le asezi unele sub altele si apoi la aduni si vei vedea ca in una ai +ysi incealalta ai -y deci ele se reduc si ramine ;x+y=16 x-y=8 rezulta 2x=24deci x=24::2rezulta x=12 deci y=4 ca il inlocuim pe x cu 12 b]tot asa le adunam si obtinem 3x=3deunde x =3;3deci x=1atunci avem 2x1-3y=-1 deunde y=-3:3=-1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!