5+[4x4-(3:3*a+6x1)]=11 4x4-(3:3*a+6x1)=11-5 4x4-(3:3*a+6x1)=6 16-(1*a+6)=6 a+6=6+16 a+6=22 a=22-6 a=16 (n-am stiut daca acolo era 3xa sau 3:a, am facut si cu 3xa si da cu virgula, nu cred ca ar trebui sa deacu virgula deci am lasat in varianta asta de sus)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!