Răspuns :
a=(3-√5)(√3+1)
cum ar veni desfacem parantezele si ca sa iti sie mai usor le luam pe rand
3( √3 + 1 ) = 3√3+ 3
-√5 ( √3 + 1) = -√15 - √5
a= 3√3 + 3 - √ 15 - √ 5
cred ca asa e
cum ar veni desfacem parantezele si ca sa iti sie mai usor le luam pe rand
3( √3 + 1 ) = 3√3+ 3
-√5 ( √3 + 1) = -√15 - √5
a= 3√3 + 3 - √ 15 - √ 5
cred ca asa e
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!