Răspuns :
Îl transformăm pe rad din 12 în 2 rad din 3.
rad din 3 + 2 rad din 3 - 3 rad din 3 = 0
3 rad din 3 - 3 rad din 3 =0
0=0
rad din 3 + 2 rad din 3 - 3 rad din 3 = 0
3 rad din 3 - 3 rad din 3 =0
0=0
O sa notez raducalul cu /
/3 +/12 -3/3=0
/3+2/3- 3/3=0
3/3- 3/3=0
0=0 (adevarat)
/3 +/12 -3/3=0
/3+2/3- 3/3=0
3/3- 3/3=0
0=0 (adevarat)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!