Răspuns :
27/10x{3-18/19[5/10+5/9]}-13=
27/10x{3-18/19[1/2+5/9]}-13=
27/10x{3-18/19x19/18}-13=
27/10x(3-342/342)-13=
27/10x(3-1)-13=
27/10x2-13=
54/10-13=54-130totul pe10=-76/10=-38/5
27/10x{3-18/19[1/2+5/9]}-13=
27/10x{3-18/19x19/18}-13=
27/10x(3-342/342)-13=
27/10x(3-1)-13=
27/10x2-13=
54/10-13=54-130totul pe10=-76/10=-38/5
ti-am trimis poza ca sa vezi amplificarile si reducerile facute

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!