Răspuns :
a=9b+7; (înlocuim în formula a-b=71ce știm); apoi,9b+7-b=71=>8b=71-7=>8b=64=>b=64:8=>b=8;
apoi,a-8=71=>a=71+8=>a=79;
a:b=9r7 =>a=bx9+7
a-b=71
b /----/
a /----/----/----/----/----/----/----/----/----/ +7
8parti egale
71-7=64(8parti egale)
64:8=8(b)
8x9+7=72+7=79(a)
V:79-8=71
succes
a-b=71
b /----/
a /----/----/----/----/----/----/----/----/----/ +7
8parti egale
71-7=64(8parti egale)
64:8=8(b)
8x9+7=72+7=79(a)
V:79-8=71
succes
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!