Răspuns :
a+b=512 => b=512-a
a-b=136
a-512-a=136
-a=136-512
-a=376
a=376
b=512-376
b=136
Sper ca te-am ajutat!:)
a-b=136
a-512-a=136
-a=136-512
-a=376
a=376
b=512-376
b=136
Sper ca te-am ajutat!:)
a+b=512;a-b=136
a-b=136 rezulta ca a=136+b si inlocuim in prima,adica in a+b=512 si avem:b+136+b=512;2b=512-136;2b=376;b=376:2;b=188 inlocuim pe b in a=136+b;a=136+188;a=324;verificare:324+188=512
a-b=136 rezulta ca a=136+b si inlocuim in prima,adica in a+b=512 si avem:b+136+b=512;2b=512-136;2b=376;b=376:2;b=188 inlocuim pe b in a=136+b;a=136+188;a=324;verificare:324+188=512
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!