Răspuns :
inlocuim a+b in prima
400+c=630
c=630-400
c=230
b+c=290
b+230=290
b=290-230
b=60
a+b=400
a+60=400
a=400-60
a=340
400+c=630
c=630-400
c=230
b+c=290
b+230=290
b=290-230
b=60
a+b=400
a+60=400
a=400-60
a=340
inlocuim in a+b+c=630 pe a+b care stim ca este egal cu 400
400+c=630
c=630-400
c=230
apoi inlocuim in b+c=290
b+230=290
b=290-230
b=60
apoi inlocuim pe b in a+b=400
a+60=400
a=340
apoi verificam
340+60+230=630
deci este corect
a=340
b=60
c=230
400+c=630
c=630-400
c=230
apoi inlocuim in b+c=290
b+230=290
b=290-230
b=60
apoi inlocuim pe b in a+b=400
a+60=400
a=340
apoi verificam
340+60+230=630
deci este corect
a=340
b=60
c=230
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!