(a= 675 supra 100 - 45 supra 10 * 5 supra 3)*(-4 supra 3) totul al a 3 (a=25 supra 4 - 15 supra 2*5 supra 3)*(-64 supra 27) (a=25 supra 4 - 15 supra 2 )*(-64 supra 27) a=25-30 totul supra 4)*(-64 supra 27) a=-5 supra 4*(-64 supra 27) a=70 supra 27
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!